Archieven

 31-01-2021 

Anderlecht bakt er weinig van in zoutloze partij

Anderlecht bakt er weinig van in zoutloze partij

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft weer 0-0 gelijkgespeeld. In een zwakke partij kon het nauwelijks dreigen. Gent hield makkelijk stand en leek tevreden met een punt. Play-off 1 is nog niet verloren, maar Anderlecht heeft nog een aantal moeilijke wedstrijden voor de boeg en het peloton dat strijdt voor de top-4 blijft erg omvangrijk. Lees verder »

Opstelling: Trebel en Bruun Larsen aan de aftrap

Opstelling: Trebel en Bruun Larsen aan de aftrap

WEDSTRIJDEN Vincent Kompany voert enkele wijzigingen door in het elftal dat tegen Gent moet proberen de punten in Brussel te houden. Trebel is klaar om opnieuw in de basis te starten en Bruun Larsen vervangt Mukairu. Vlap zit niet in de kern vanwege een nakende transfer naar Bielefeld. Bij Gent is aanvaller Jaremtsjoek niet van de partij. Lees verder »

 30-01-2021 

Blessure voor Cullen, Cobbaut speelde hele match

Blessure voor Cullen, Cobbaut speelde hele match

BLESSURES In een bericht op de officiële clubwebsite komt Anderlecht vanavond met wat blessure nieuws. Paars-wit laat weten dat Josh Cullen er morgen niet bij is omdat hij tegen Charleroi een trap op de enkel incasseerde. Goed nieuws is er wel te melden over Elias Cobbaut en Majeed Ashimeru. Lees verder »

Selectie: Diaby erbij tegen Gent

Selectie: Diaby erbij tegen Gent

WEDSTRIJDEN Ondanks zijn rugproblemen maakt Abdoulaye Diaby deel uit van de selectie voor de partij van morgen tegen AA Gent. De vertrekkende Michel Vlap zit niet in de kern. In vergelijking met de vorige partij neemt Kristian Arnstad verder de plaats van Mario Stroeykens in. Lees verder »

U21 verslaan Deinze in oefenduel

U21 verslaan Deinze in oefenduel

JEUGD De U21 van Anderlecht speelden deze namiddag een oefenduel op bezoek bij Deinze uit 1B. Anderlecht won met 1-2 dankzij doelpunten van Simion Michez (foto) en Zeno Debast. Onder meer Elias Cobbaut, Bogdan Mykhaylichenko en Mario Stroeykens kwamen in actie. Lees verder »

Vanden Borre aanwezig op training beloften

Vanden Borre aanwezig op training beloften

ANDERE Het Nieuwsblad schrijft vandaag dat Anderlecht overweegt om de samenwerking met Anthony Vanden Borre te stoppen na zijn harde interview van donderdag. Intussen vernamen wij dat Vanden Borre gisterenavond wel weer aanwezig was op de training van de beloften. Lees verder »

Vlap op weg naar Duitsland

Vlap op weg naar Duitsland

TRANSFERS Het ziet er naar uit dat Michel Vlap Anderlecht deze transferperiode nog gaat verlaten. De Nederlander is op weg naar de Duitse eersteklasser Arminia Bielefeld. Volgens Het Nieuwsblad gaat het om een huur mét aankoopoptie, Het Laatste Nieuws heeft het over een huur zonder aankoopoptie. Lees verder »

Geen rust voor vermoeide Nmecha

Geen rust voor vermoeide Nmecha

WEDSTRIJDEN Tijdens zijn persconferentie gisteren vertelde Vincent Kompany dat Lukas Nmecha wat vermoeid is. Maar hem rust gunnen is volgens de coach niet mogelijk. "Ik zou zeker niet zeggen dat Lukas uit vorm is. Ook spelers met veel kwaliteit kunnen een periode meemaken waarin ze iets minder subliem zijn." Lees verder »

Lambrechts fluit Anderlecht - Gent

Lambrechts fluit Anderlecht - Gent

WEDSTRIJDEN Zondag ontvangt RSC Anderlecht AA Gent in het Lotto Park. De wedstrijd zal in goede banen geleid worden door Lambrechts Erik. Aan de zijlijnen staan Rien Vanyzere en Jo De Weirdt hem bij. Arthur Denil is vierde official van dienst.  Lees verder »

 29-01-2021 

Kompany: "Sardella speelt meeste ballen vooruit"

Kompany:

INTERVIEWS Killian Sardella houdt sinds Nieuwjaar Amir Murillo uit de ploeg en dat wekt bij heel wat supporters vraagtekens op. Op zijn persconferentie legde coach Vincent Kompany uit waarom hij voor Sardella kiest. "Killian speelt 40 à 50 procent meer passes vooruit in vergelijking met de anderen." Lees verder »

Kompany: "Anthony is Anthony"

Kompany:

INTERVIEWS Vincent Kompany wou niet uitwijden over het interview van Anthony Vanden Borre. De coach benadrukt dat ze nog steeds vrienden zijn en hem nog altijd wil helpen. Met nu uitspraken te doen zou hij Vanden Borre niet helpen.  Lees verder »

Terugzetting B-kern was duidelijk signaal

Terugzetting B-kern was duidelijk signaal

ANDERE Er zit dus een haar in de boter tussen RSC Anderlecht en Anthony Vanden Borre. Al is de club niet te spreken over de beschuldigingen van Vanden Borre. Het feit dat de club hem in september naar de B-kern verwees was volgens hen een duidelijk signaal.  Lees verder »

"Het waren slechts mooie woorden"

INTERVIEWS Anthony Vanden Borre riep gisteren de pers bij elkaar. Hij wou meer duiding geven over zijn afwezigheid bij RSC Anderlecht en vooral zijn nieuwe project promoten: zijn voetbalschool in Dubai. Eén ding lijkt duidelijk, hij trekt definitief een streep onder paars-wit. Lees verder »


 28-01-2021 

Sporza: Een moeilijk te begrijpen mysterie

Sporza: Een moeilijk te begrijpen mysterie

OPINIES Sporza heeft het vandaag in een artikel over het mysterie van Anderlecht. Hoe komt het onder andere dat er zoveel defensieve fouten worden gemaakt terwijl Anderlecht na Club Brugge en Standard de minste tegendoelpunten telt? Volgens Peter Vandenbempt is de offensieve onmacht de oorzaak van het defensieve probleem. Lees verder »

 27-01-2021 

Sterke bank

Sterke bank

INTERVIEWS Vincent Kompany had voorspeld dat het een moeilijke wedstrijd ging worden tegen Moeskroen. De coach was wel blij dat zijn ploeg kansen bleef creëeren, alleen die afwerking komt er maar niet uit. Over zijn invallers was Kompany heel lovend.  Lees verder »

"Dringend eens punten pakken"

INTERVIEWS Albert Sambi Lokonga was opnieuw van de partij en deed ook weer de aanvoerdersband om. De kapitein was vooral tevreden met de terugkeer van maatje Adrien Trebel, al beseft hij ook dat er dringend punten moeten gepakt worden.  Lees verder »

 26-01-2021 

Nmecha redt punt in toegevoegde tijd

Nmecha redt punt in toegevoegde tijd

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft op de valreep gelijkgespeeld in Moeskroen. Het speelde een zwakke wedstrijd waarin het nauwelijks kon dreigen. Moeskroen kwam op voorsprong na een defensieve blunder. De bezoekers leken alweer af te stevenen op een 1-0 nederlaag, maar met een penalty in de slotfase kon Nmecha Anderlecht alsnog een puntje bezorgen.  Lees verder »

Sparta wil Bakkali eerst laten meetrainen

Sparta wil Bakkali eerst laten meetrainen

TRANSFERS Sparta Rotterdam zegt niet meteen 'neen' tegen de door zijn zaakwaarnemer aangeboden Zakaria Bakkali. Dat zegt technisch directeur Henk van Stee bij Voetbal International. Maar Sparta heeft wel twee vragen: "Hoe staat-ie er fysiek voor en is Anderlecht bereid om hem nagenoeg gratis aan ons te verhuren?" Lees verder »

Aandeelhouders vinden een akkoord

Aandeelhouders vinden een akkoord

ANDERE De aandeelhouders van Anderlecht hebben gisteren een akkoord gevonden waardoor de licentie voor volgend seizoen in orde zou moeten zijn. Ze hebben gezamenlijk beslist om allemaal te investeren in de club. Binnen enkele weken moeten de dossiers in verband met volgend seizoen worden ingediend. Lees verder »

Nederlandse interesse voor Bakkali

Nederlandse interesse voor Bakkali

TRANSFERS Head of Sports Peter Verbeke blijft hard verder werken om de overbodige spelers (deels) van de loonlijst te krijgen. Volgende in het rijtje is Zakaria Bakkali die enkele weken geleden naar de B-kern werd verwezen. Hij zou interesse genieten van Sparta Rotterdam.  Lees verder »

Geen Diaby tegen Moeskroen

Geen Diaby tegen Moeskroen

BLESSURES RSC Anderlecht zal vanavond tegen Moeskroen aantreden zonder Abdoulay Diaby. Zijn fysieke tests waren heel goed maar de Malinees sukkelt met de rug. En aangezien het veld op Le Canonnier er heel zwaar bijligt wil men geen risico's nemen met de aanvaller.  Lees verder »


 25-01-2021 

Officieel: Vranjes naar Charleroi

Officieel: Vranjes naar Charleroi

TRANSFERS Anderlecht en Charleroi hebben de uitleenbeurt van Ognjen Vranjes officieel bekend gemaakt. De verdediger uit Bosnië-Herzegovina maakt het seizoen af in het Zwarte Land. Geen van beide clubs meldt iets over een aankoopoptie. Lees verder »

Bundu bijna van Kopenhagen

Bundu bijna van Kopenhagen

TRANSFERS De uitleenbeurt van Mustapha Bundu is bijna rond. De flankaanvaller uit Sierra Leone zal het seizoen afmaken bij FC Kopenhagen. De club van coach Jess Thorop krijgt ook een aankoopoptie. Volgens Het Nieuwsblad bedraagt die 2,3 miljoen euro. Lees verder »

Charleroi past voor Vranjes

Charleroi past voor Vranjes

TRANSFERS Makelaars hebben Ognjen Vranjes aangeboden bij Charleroi. Hoewel de Carolo's krap zitten in de centrale verdedigers, hebben ze het aanbod vriendelijk afgewezen. De ploeg van Karim Belhocine geeft de voorkeur aan een Belgische verdediger. Lees verder »

 24-01-2021 

Schade in klassement blijft beperkt

Schade in klassement blijft beperkt

ANDERE Anderlecht kon vrijdag niet winnen, tegen wat ondertussen de hekkensluiter geworden is, Waasland Beveren. Het bleef steken op 0-0. De schade in het klassement blijft echter beperkt. Antwerp, op plaats drie, verloor zelfs waardoor paars-wit een puntje inloopt. Oostende komt wel opzetten en wordt een ploeg om rekening mee te houden. Lees verder »

Koop voordelig Anderlecht merchandise online

Koop voordelig Anderlecht merchandise online

ANDERE Echte Anderlecht fans dragen de kleuren van de club tijdens de matchen in het stadion of in de zetel thuis. Verschillende webshops bieden merchandise aan, maar waar koop je deze het voordeligst? Wij bieden jou een ultieme koopgids aan met welke producten je waar het voordeligst kan kopen. Lees verder »

 23-01-2021 

Sanneh op weg naar Aarhus

Sanneh op weg naar Aarhus

TRANSFERS De onderhandelingen over een uitleenbeurt van Bubacarr Sanneh aan het Deense Aarhus GF gaan volgens Het Laatste Nieuws de goede kant uit. Dat vernam de krant van Deense bronnen. Aarhus zou Sanneh huren zonder aankoopoptie. Lees verder »

Damesploeg blijft winnen

Damesploeg blijft winnen

DAMES De damesploeg van Anderlecht blijft de grote zeges verzamelen. In de eerste wedstrijd van 2021 werd Oud-Heverlee Leuven maar met 4-0 naar huis gestuurd. Anderlecht behoudt het maximum van de punten. Lees verder »

"Anderlecht verlaten deed pijn"

INTERVIEWS Jérémy Doku mist in Frankrijk geen enkele wedstrijd van RSC Anderlecht. Spijt van zijn overstap heeft hij niet al deed het vertrek in Brussel hem wel pijn. En één ding is zeker, hij komt terug om afscheid te nemen in vol stadion.  Lees verder »

"Het lukte net niet"

INTERVIEWS Anaouar Ait El Hadj kon matchwinnaar geweest zijn, maar twee keer was de lat de spelbreker van dienst. De middenvelder zag ook weer dat het voetbal goed was en dat de kansen talrijk waren, nu de efficiëntie nog. Lees verder »


 22-01-2021 

Cullen draagt aanvoerdersband

Cullen draagt aanvoerdersband

WEDSTRIJDEN Door de schorsing van Kemar Lawrence moest Vincent Kompany vandaag weer een nieuwe aanvoerder aanduiden. De eer ging naar Josh Cullen. Sinds het uitvallen van vast aanvoerder Hendrik Van Crombrugge droeg ook Albert Sambi Lokonga al de aanvoerdersband. Lees verder »

Opstelling: Murillo vervangt Lawrence

Opstelling: Murillo vervangt Lawrence

WEDSTRIJDEN Anderlecht start zo meteen met de verwachte elf tegen Waasland-Beveren. Michael Murillo komt opnieuw in de ploeg, waardoor Killian Sardella naar links verhuist. Kemar Lawrence ontbreekt daar door schorsing. Nieuwkomer Abdoulay Diaby start op de bank. Lees verder »

Kopenhagen wil Bundu

Kopenhagen wil Bundu

TRANSFERS - ANDERE Deense media melden interesse van FC Kopenhagen in Mustapha Bundu. De Denen willen Bundu huren voor de rest van het seizoen. De gesprekken lopen momenteel tussen de makelaars. RSC Anderlecht zou wel willen meewerken aan een huurdeal. Lees verder »

Sambi Lokonga klaar voor groepstraining

Sambi Lokonga klaar voor groepstraining

BLESSURES Albert Sambi Lokonga is bijna verlost van zijn blessurezorgen. Le Soir meldt dat de middenvelder sinds maandag weer individueel traint en dat hij dit weekend de groepstraining hervat. Volgend weekend tegen Gent hoopt Anderlecht weer op hem te kunnen rekenen. Lees verder »

Bundu zit mentaal diep

Bundu zit mentaal diep

ANDERE Het blijft wachten op Mustapha Bundu die ook voor vanavond de selectie niet haalde. Het probleem bij Bundu zit in het hoofd, hij voelt zich enorm schuldig over het verlies op Charleroi in decemeber die er kwam door een fout van hem.  Lees verder »

 21-01-2021 

Deense interesse voor Sanneh

Deense interesse voor Sanneh

TRANSFERS Bubacarr Sanneh geniet interesse van de Deense clubs Aarhus GF en Sønderjyske. Dat schrijft Het Laatste Nieuws op basis van Deense media. Sanneh traint bij Anderlecht met de B-kern en past niet meer in de plannen. Lees verder »

"Kritiek in België was onterecht"

TRANSFERS - INTERVIEWS Peter Zulj heeft zijn start in Turkije niet gemist. Bij RSC Anderlecht scoorde hij er niet één, bij Göztepe staat de teller al op drie goals in twee wedstrijden. De Oostenrijker pareert meteen ook de kritiek die hij in België kreeg: "Kritiek was onterecht". Lees verder »

Verbeke werkt aan dossier Bruun Larsen

Verbeke werkt aan dossier Bruun Larsen

TRANSFERS Sportmanager Peter Verbeke zit niet stil. Achter de schermen blijft hij werken aan de transfer van Deens toptalent Jacob Bruun Larsen. De middenvelder heeft moeite om zich door te zetten in de Hoffenheim dat in 2019 nog 9 miljoen betaalde aan Dortmund voor de Deen.  Lees verder »

 20-01-2021 

"Nooit flankspeler in Nmecha gezien"

INTERVIEWS Met de komst van Abdoulay Diaby wordt de vraag gesteld hoe het nu verder moet met Lukas Nmecha. Vincent Kompany zei vijf jaar geleden al tegen Nmecha dat RSC Anderlecht de juiste keuze was om te spelen. Bij zijn aanstelling als coach herhaalde hij die stelling met het gekende gevolg.  Lees verder »

Diaby vrijdag inzetbaar

Diaby vrijdag inzetbaar

INTERVIEWS Vrijdag moet RSC Anderlecht alweer aan de bak tegen Waasland-Beveren. Nieuwkomer Majeed Ashimeru zal nog niet op het wedstrijdblad staan. Net als Adrien Trebel en Albert Sambi Lokonga waarvoor de wedstrijd nog te vroeg komt. Wél inzetbaar is die ander nieuwkomer: Abdoulay Diaby. Lees verder »

Officiële podcast #2: Rob Rensenbrink

Officiële podcast #2: Rob Rensenbrink

ANDERE Anderlecht heeft een tweede officiële podcast uitgebracht. Deze maal is het thema Rob Rensenbrink, een van de beste spelers die Paarswit ooit kende. Rensenbrink was absolute wereldtop in de jaren 70 en speelde twee finales van de wereldbeker met Nederland in 1974 en 1978. Lees verder »

"Hopelijk is de volgende stap gezet"

INTERVIEWS Een tevreden coach, Vincent Kompany zag zijn ploeg voetballen zoals het al een paar wedstrijden doet en nu waren er ook de doelpunten. Al heeft hij liever dat die voortkomen uit kansen die afgewerkt worden en niet via strafschoppen. Maar hij zag dat het goed was.  Lees verder »

"Mooi van Nmecha"

INTERVIEWS Michel Vlap schreeuwde het uit nadat hij de penalty omzetten in de 2-0. Een schreeuw van bevrijding, dat gaf de Nederlander ook zelf toe. Ook het gebaar van Lukas Nmecha was mooi die de tweede penalty aan Vlap overliet.  Lees verder »

Nmecha scoort voor overleden vader Verbruggen

Nmecha scoort voor overleden vader Verbruggen

ANDERE Bart Verbruggen heeft er een helse week opzitten, vorige zondag nam hij in intieme kring afscheid van zijn vader Coen Verbruggen. Eupen liet hij nog aan zich voorbij gaan maar gisteren was Verbruggen opnieuw van de partij. Hij volgde de wedstrijd uiteindelijk vanuit de tribune.  Lees verder »

Ait El Hadj: "Hadden nu meer geluk"

Ait El Hadj:

INTERVIEWS Ait El Hadj krikt zijn niveau wedstrijd na wedstrijd op. Ook tegen Charlerloi was hij weer alomtegenwoordig op het veld. El Hadj voelt zich ook het best centraal op het middenveld al beseft hij dat de plaatsjes daar duur zijn. Juist die goal of assist wil hij nog achter zijn naam krijgen. Lees verder »

Uitleenbeurt voor Bundu

Uitleenbeurt voor Bundu

TRANSFERS - ANDERE Het is nog steeds wachten op Mustapha Bundu die zijn draai bij RSC Anderlecht blijkbaar maar niet kan vinden. Volgens zijn entourage is een uitleenbeurt een optie waar RSC Anderlecht geen nee tegen zal zeggen. Zonder aankoopoptie want paars-wit blijft het geloof behouden in de aanvaller.  Lees verder »


 19-01-2021 

Anderlecht temt Zebra's op de dool

Anderlecht temt Zebra's op de dool

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft opnieuw aangeknoopt met een zege. Het won vrij eenvoudig tegen Charleroi met 3-0. Twee strafschoppen in de eerste helft en een doelpunt van Amuzu tien minuten voor tijd zorgden voor de verdiende zege voor Paarswit dat een goede collectieve prestatie leverde. Lees verder »

Colassin mogelijk naar Zulte Waregem

Colassin mogelijk naar Zulte Waregem

TRANSFERS Zulte Waregem denkt aan Antoine Colassin om zich aanvallend te versterken. Dat schrijft de Waalse journalist Sacha Tavolieri en wordt bevestigd door diens HLN-collega Pieter-Jan Calcoen. Zulte Waregem zou Colassin huren tot eind dit seizoen. Lees verder »

Gelukkige verjaardag RSCAskater !

Gelukkige verjaardag RSCAskater !

WEBSITE Vandaag is onze rots in de branding van de Duitstalige afdeling jarig. RSCAskater zorgt al verschillende jaren helemaal alleen voor de Duitse artikels op onze website, zijn bijdragen zijn dan ook niet meer te tellen net als onze appreciätie voor zijn harde werk elke dag weer.  Lees verder »

Anderlecht aanvaardt schorsing Lawrence

Anderlecht aanvaardt schorsing Lawrence

ANDERE RSC Anderlecht aanvaardt het schorsingvoorstel van Kemar Lawrence. De club bendrukt nog eens dat Vincent Kompany gewoon een statement wilde maken maar dat het verder geen commotie wil. Lawrence mag vanavond wel nog aantreden tegen Charleroi.  Lees verder »

 18-01-2021 

Analyse: een nieuw systeem met Diaby?

Analyse: een nieuw systeem met Diaby?

WEBSITE - OPINIES De komst van Abdoulay Diaby biedt Anderlecht extra mogelijkheden in de spits. De vraag die zich nu stelt, is waar Diaby zal spelen: wordt hij eerste invaller? Komt hij vanop de flank? Of past Vincent Kompany zijn systeem aan? Wij zien wel wat in de laatste optie. Lees verder »

Officieel: Anderlecht huurt Diaby van Sporting Lissabon

Officieel: Anderlecht huurt Diaby van Sporting Lissabon

TRANSFERS Wat vanmiddag zeer waarschijnlijk leek, is nu ook officieel bevestigd. Anderlecht huurt Abdoulay Diaby tot het einde van het seizoen van Sporting Lissabon. Ook in deze huurovereenkomst werd er een aankoopoptie opgenomen. De Frans-Malinese spits "komt om te scoren", zoals hij zelf liet weten op de website van de club.  Lees verder »

Selectie: Kompany behoudt vertrouwen

Selectie: Kompany behoudt vertrouwen

WEDSTRIJDEN Vincent Kompany voert slechts één wijziging door in zijn selectie voor de partij van morgen tegen Charleroi. Ten opzichte van de partij van afgelopen vrijdag in Eupen keert derde doelman Bart Verbruggen terug ten nadele van Rik Vercauteren. De veldspelers blijven dezelfde. Lees verder »

Nog geen Ashimeru en Trebel tegen Charleroi

Nog geen Ashimeru en Trebel tegen Charleroi

WEDSTRIJDEN Anderlecht zal het morgen tegen Charleroi doen zonder Majeed Ashimeru en Adrien Trebel. Dat liet Vincent Kompany vanmiddag verstaan op zijn persconferentie. De coach wil beiden alle tijd geven om 100 procent te zijn. "We gaan geen spelers verbranden die nog belangrijk zullen zijn voor ons." Lees verder »

 17-01-2021 

Trebel geblesseerd aan de adductoren

Trebel geblesseerd aan de adductoren

BLESSURES Adrien Trebel gleed ongelukkig uit tijdens de oefenwedstrijd tegen Union en ging geblesseerd aan de kant. De Fransman zou iets gevoeld hebben aan de adductoren en zal niet inzetbaar zijn voor de wedstrijd van komende dinsdag tegen Charleroi.  Lees verder »

Terugkeer Dewaele momenteel niet aan de orde

Terugkeer Dewaele momenteel niet aan de orde

ANDERE Sieben Dewaele trok in het begin van het seizoen op huurbasis naar SC Heerenveen. Alleen komt hij daar ook niet echt aan spelen toe en deed er even het gerucht dat er sprake is van een terugkeer naar RSC Anderlecht. Volgens technisch manager Gerry Hamstra is dat momenteel niet aan de orde.  Lees verder »

 16-01-2021 

HT: Anderlecht - Union St. Gilloise: 0-1

HT: Anderlecht - Union St. Gilloise: 0-1

WEDSTRIJDEN Anderlecht speelt op dit moment een vriendschappelijk partij tegen het Brusselse Union St. Gilloise (1B). De bedoeling van paars-wit is een aantal spelers ritme te laten opdoen (Bundu, Cobbaut, Trebel). Aan de rust staat het alvast 0-1 voor de bezoekers na een goal van Dante Vanzeir na 27 minuten. Lees verder »

Nmecha: "Nooit rood"

Nmecha:

INTERVIEWS Lukas Nmecha en Hannes Delcroix waren niet te spreken over de rode kaart. Volgens Delcroix waren er meerdere beslissingen in het nadeel van RSC Anderlecht. "Ik kreeg stampen van overal", aldus een boze Nmecha.  Lees verder »

Meningen verdeeld over rode kaart

Meningen verdeeld over rode kaart

INTERVIEWS - ANDERE Vincent Kompany stak zijn misnoegen niet onder stoelen of banken toen Kemar Lawrence rood kreeg. Samen met hem stelden nog vele andere zich de vraag of dit wel terecht rood is. Volgens Tim Pots wel, Kompany liet vallen dat het tijd wordt dat scheidsrechters zich aanpassen aan modern voetbal. Lees verder »

'Super Mario' debuteert

'Super Mario' debuteert

WEDSTRIJDEN Tegen Eupen haalde Mario Stroeykens de uiteindelijke selectie en mocht hij starten op de bank. Vijf minuten voor tijd was het dan zover, Stoeykens mocht invallen voor Paul Mukairu. Een debuut in mineur voor het 16-jarig toptalent dat meteen de 2-0 zag vallen.  Lees verder »

 15-01-2021 

Anderlecht biedt Eupen de zege aan

Anderlecht biedt Eupen de zege aan

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft weer verloren. In Eupen opende het sterk en had het de wedstrijd moeten beslissen. De wedstrijd kantelde echter volledig na rood voor Lawrence. Anderlecht kon geen vuist meer maken met een man minder en toen Wellenreuther dan ook nog eens onvakkundig zijn doel verliet, prikte Prevljak de bal in doel. De topschutter van Eupen verdubbelde vijf minuten voor tijd de voorsprong en stuurde Anderlecht puntenloos huiswaarts. Lees verder »

Kukharevych nog steeds in de running

Kukharevych nog steeds in de running

TRANSFERS Waar paars-wit in het verleden vooral aankopen deed op Transfer Deadline Day, maakt Peter Verbeke zijn huiswerk nu al lang op voorhand. Dat bewijst de transferactiviteit, zowel in - als uitgaand van de afgelopen dagen. Er wordt ook nog steeds gewerkt aan de transfer van Kukharevych.  Lees verder »

Vlap wellicht titularis tegen Eupen

Vlap wellicht titularis tegen Eupen

WEDSTRIJDEN - ANDERE Michel Vlap maakt niet alleen deel uit van de selectie voor de wedstrijd tegen Eupen, de kans bestaat ook dat hij aan de aftrap komt. De voorbije week maakte hij immers ook deel uit van het basiselftal op training. Wellicht mag de Nederlander zich dus ook vanavond nog eens tonen.  Lees verder »

 14-01-2021 

Levensverhaal Koller wordt verfilmd

Levensverhaal Koller wordt verfilmd

ANDERE De Tsjechische regisseur Petr Vetrovsky gaat een film maken over het leven van Jan Koller. Dat maakte het Tsjechische persagentschap CTK vandaag bekend. Koller maakte tussen 1999 en 2001 furore in het Anderlecht-shirt.  Lees verder »

Selectie: nog geen Ashimeru, wel Vlap

Selectie: nog geen Ashimeru, wel Vlap

WEDSTRIJDEN Nieuwkomer Majeed Ashimeru zit nog niet in de selectie voor de partij van morgen tegen Eupen. Hij is nog niet speelgerechtigd, maar mogelijk veranderd dat nog. Vincent Kompany heeft in zijn selectie van twintig spelers deze keer wel een plaats voor Michel Vlap. Lees verder »

"Dit moment vergeet ik nooit"

DAMES - INTERVIEWS De Gouden Schoen had dan toch nog een paars-wit randje en dat kwam dankzij de dames van RSC Anderlecht. Zij leverden de volledige top drie af. Winnares Tine De Caigny is alvast trots dat ze de hoofdprijs binnen haalt. En blikt vooruit, misschien wel naar het buitenland.  Lees verder »

Transfereisen Kukharevych te hoog

Transfereisen Kukharevych te hoog

TRANSFERS RSC Anderlecht onderhandelde al sinds december over een transfer van Mykola Kukharevych. De speler woonde een wedstrijd bij in het Lotto Park en poseerde al in Anderlecht-shirt. Maar de transfer lijkt nu alsnog af te springen.  Lees verder »

 13-01-2021 

Cobbaut nog niet meteen terug

Cobbaut nog niet meteen terug

BLESSURES Elias Cobbaut verscheen gisteren op het trainingsveld bij RSC Anderlecht. Toch is een terugkeer nog niet voor meteen. De verdediger heeft nog een een paar weken revalidatie voor de boeg. Cobbaut is al sinds augustus out, in november onderging hij een enkeloperatie.  Lees verder »

Vader Verbruggen plots overleden

Vader Verbruggen plots overleden

ANDERE Derde keeper, Bart Verbruggen kreeg het ontstellende nieuws dat zijn vader plots is overleden. De 18-jarige doelman keerde meteen terug naar zijn familie. Het nieuws kwam ook hard aan bij de rest van de jonge, hechte groep van RSC Anderlecht.  Lees verder »

 12-01-2021 

Buitenlandse clubs informeren naar Bakkali

Buitenlandse clubs informeren naar Bakkali

TRANSFERS Clubs uit Turkije, Frankrijk en Nederland hebben contact opgenomen met Zakaria Bakkali om te polsen naar een transfer. Dat schrijft La Dernière Heure. De Marokkaanse Belg is echter niet van plan om zomaar ergens te tekenen. Als er geen geschikte club komt, blijft hij gewoon bij Anderlecht. Lees verder »

Buitenlandse investeerders een optie

Buitenlandse investeerders een optie

ANDERE De gesprekken met de minderheidsaandeelhouders zijn nog steeds gaande. Alle partijen onderzoeken verschillende pistes om vers geld in de club te pompen. Daarbij wordt ook gedacht aan buitenlandse investeerders. De klokt tikt want op 15 februari 2021 moet het licentiedossier ingediend worden.   Lees verder »

Zulj en Luckassen voorgesteld bij nieuwe club

Zulj en Luckassen voorgesteld bij nieuwe club

TRANSFERS Peter Zulj trok naar Göztepe op uitleenbasis tot het einde van het seizoen. De Turkse club kondigde hem gisteren ook al officieel aan op hun clubwebsite. Kasimpasa deed hetzelfde met Derrick Luckassen. RSC Anderlecht verbrak de huurdeal met PSV die hem direct weer uitleende aan Kasimpasa. Lees verder »

Delcroix kapitein ad-interim?

Delcroix kapitein ad-interim?

ANDERE Vincent Kompany ziet zijn kapiteins één voor één uitvallen. Hendrik Van Crombrugge met de rug, Yari Verschaeren met de enkel en nu Albert Sambi Lokonga met de adductoren. Tegen Oud-Heverlee Leuven kreeg Hannes Delcroix de band om en wellicht blijft dat ook zo. Lees verder »

Sambi Lokonga twee tot drie weken out

Sambi Lokonga twee tot drie weken out

BLESSURES Albert Sambi Lokonga viel uit tegen Oud-Heverlee Leuven met last aan de dij. Verder onderzoeken hebben nu uitgewezen dat de middenvelder een miniscuul scheurtje zou hebben in de adductoren. In het beste geval is hij twee tot drie weken out.  Lees verder »

Nog geen akkoord voor Ashimeru

Nog geen akkoord voor Ashimeru

TRANSFERS Er is nog steeds geen groen licht omtrent de overgang van Majeed Ashimeru. De onderhandelingen tussen RSC Anderlecht en Red Bull Salzburg zijn nog steeds gaande. Ashimeru zou op uitleenbasis naar Brussel komen met een aankoopoptie van 2,5 miljoen euro.  Lees verder »

 11-01-2021 

Adzic op terugweg naar Anderlecht

Adzic op terugweg naar Anderlecht

TRANSFERS Spelers op overschot Antonio Milic en Derrick Luckassen zijn nog maar net weg, of Peter Verbeke dreigt een extra probleemdossier op zijn bureau te krijgen. De voorzitter van Ankaragücü heeft volgens Yurtspor verteld dat de uitleenbeurt van Luka Adzic wordt stopgezet. Lees verder »

RSC Anderlecht bevestigt vertrek Milic

RSC Anderlecht bevestigt vertrek Milic

TRANSFERS Lech Poznan kondigde gisteren al officieel aan dat Antonio Milic de overstap maakt naar de Poolse club. Ook RSC Anderlecht bevestigde deze morgen nog eens het nieuws via hun officieel Twitter-account. Knap werk van Sports Director Peter Verbeke om Milic alsnog van de loonlijst te krijgen.  Lees verder »

Ait El Hadj: "Penalty is heel zuur"

Ait El Hadj:

INTERVIEWS Anouar Ait El Hadj kreeg gisteren de voorkeur op Michel Vlap. De middenvelder had in aanloop naar de wedstrijd al door dat hij de voorkeur zou krijgen op Michel Vlap. Ait El Hadj was ook best tevreden over zijn prestatie: "Alleen die penalty is heel zuur". Lees verder »

Tau mag al meteen invallen

Tau mag al meteen invallen

ANDERE Twee weken nadat hij voor de laatste keer op het veld stond met RSC Anderlecht mocht Percy Tau invallen in de Premier League. Twintig minuten voor einde mocht hij veld op bij Brighton & Hove Albion. Tau liet een goede indruk na maar scoren deed hij niet.  Lees verder »

Vlap wil vertrekken

Vlap wil vertrekken

TRANSFERS Weer geen Michel Vlap in de selectie gisteren. Na het vertrek van Percy Tau en de blessure van Yari Verschaeren had de Nederlander wel op speelminuten gehoopt. Maar verder dan een optreden met de reserven zaterdag geraakte hij niet.  Lees verder »

Geel voor Kompany

Geel voor Kompany

INTERVIEWS Vincent Kompany liet zich iets te hard afkeurend horen nadat RSC Anderlecht een penaly tegen kreeg. Scheidsrechter Nathan Verboomen twijfelde niet en schoof de coach een gele kaart onder de neus. Zich uitspreken over de fase wou Kompany na de wedstrijd.  Lees verder »

Verdere onderzoeken voor Sambi Lokonga

Verdere onderzoeken voor Sambi Lokonga

BLESSURES Op het uur zag RSC Anderlecht Albert Sambi Lokonga uitvallen me een spierprobleeem aan de linkerbil. Verdere onderzoeken moeten uitwijzen hoe ernstig de blessure is. Maar de wedstrijden volgen elkaar snel op, vrijdag wacht Eupen al. Het is afwachten of Sambi Lokonga die wedstrijd zal halen.  Lees verder »

 10-01-2021 

'Kompany time' weer fataal voor Anderlecht

'Kompany time' weer fataal voor Anderlecht

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft niet kunnen profiteren van de nederlagen van Genk, Charleroi en Antwerp. In Leuven speelde paars-wit niet geweldig, maar het kreeg wel verschillende kansen om de partij te winnen. Een 0-0 leek in de maak, tot paars-wit drie minuten voor tijd een strafschop tegen kreeg. Lees verder »

Officieel: Milic is van Lech Poznan

Officieel: Milic is van Lech Poznan

TRANSFERS De transfer van Antonio Milic naar Lech Poznan is afgerond. De Poolse club laat weten dat de verdediger een contract voor 2,5 jaar getekend heeft, met optie voor een extra jaar. "Milic past goed in ons systeem omdat hij voetballend de spelers voor hem vlot kan bedienen", zegt sportief directeur Tomasz Rzasa. Lees verder »

Opstelling: El Hadj vervangt de vertrokken Percy Tau

Opstelling: El Hadj vervangt de vertrokken Percy Tau

WEDSTRIJDEN Over een klein uurtje neemt Anderlecht het op tegen Oud-Heverlee Leuven, de nummer 6 uit het klassement. Kompany voert één wijziging in vergelijking met de laatste wedstrijd tegen Beerschot. De jonge El Hadj neemt de plaats in van Percy Tau die begin deze week terugkeerde naar Brighton and Hove Albion. Lees verder »

 09-01-2021 

Van Crombrugge eindigt derde

Van Crombrugge eindigt derde

ANDERE Het Laatste Nieuws maakte vandaag bekend wie met de trofee 'Doelman van het Jaar' aan de haal gaat. Simon Mignolet wint hem voor het tweede jaar op rij. Hendrik Van Crombrugge eindigt op de derde plaats na Arnaud Bodart. Lees verder »

Vlap in selectie oefenduel tegen Lierse

Vlap in selectie oefenduel tegen Lierse

ANDERE RSC Anderlecht speelt vandaag een oefenduel tegen Lierse Kempenzonen. Michel Vlap zit alvast in de selectie voor dit oefenduel wat nog meer vraagtekens doet rijzen of de Nederlander morgen aan de aftrap komt tegen Oud-Heverlee Leuven.  Lees verder »

Wel of geen aankoopoptie

Wel of geen aankoopoptie

TRANSFERS Isaac Kiese Thelin voetbalt tot het einde van dit seizoen voor het Turkse Kasimpasa, zonder aankoopoptie, liet RSC Anderlecht weten. Volgens Het Nieuwsblad is die er wel en kan de Turkse club Kiese Thelin uiteindelijk overkopen voor 750.000 euro.  Lees verder »

 08-01-2021 

Quo Vadis, Anderlecht: Deel 4

Quo Vadis, Anderlecht: Deel 4

OPINIES We hebben van deze korte winterbreak gebruik gemaakt om even te polsen bij enkele medewerkers van Anderlecht-Online over de eerste seizoenshelft en over de rest van het seizoen van Paarswit. We schotelden hen dezelfde vragen voor. We sluiten deze reeks af met de antwoorden van TCV. Lees verder »

'Uitleenbeurt Zulj bijna rond'

'Uitleenbeurt Zulj bijna rond'

TRANSFERS Peter Zulj mag bijna zijn valiezen pakken voor een nieuw avontuur. Volgens Sky Oostenrijk zijn de onderhandelingen over een uitleenbeurt aan een buitenlandse club bijna rond. Om welke club het gaat, weet de website niet. Lees verder »

"Relatie met Karel was positief"

INTERVIEWS Het was weer even verschieten begin deze week toen het nieuws bekend raakte dat Karel Van Eetvelt RSC Anderlecht verlaat. Het vertrek kwam even ter sprake maar Vincent Kompany wil zich vooral richten op zijn spelers en de resultaten.  Lees verder »

Nog geen Trebel

Nog geen Trebel

BLESSURES - INTERVIEWS Adrien Trebel traint al even terug mee met de groep maar is nog niet inzetbaar voor de wedstrijd van zondag. Vincent Kompany ziet dat de Fransman goed revalideert maar wil hem ook niet te vroeg brengen.  Lees verder »

Drukke kalender in januari

Drukke kalender in januari

INTERVIEWS RSC Anderlecht start zondag aan reeks van zes wedstrijden in 21 dagen. Vincent Kompany is die opeenvolging van wedstrijden natuurlijk gewoon van in de Premier League. Als coach vindt hij die drukke kalender ook wel een goede zaak.  Lees verder »

De Roeck en Frutos terug op de bank

De Roeck en Frutos terug op de bank

ANDERE Vincent Kompany kan komende zondag ook weer rekenen op zijn beide assistenten Jonas De Roeck en Nicolas Frutos. De Roeck zat tegen Beerschot nog in quarantaine nadat hij positief teste op Covid-19. Nicolas Frutos komt terug uit schorsing.  Lees verder »

Milic vandaag naar Polen

Milic vandaag naar Polen

TRANSFERS - ANDERE Volgens La Dernière Heure stapt Antonio Milic vandaag het vliegtuig op richting Polen. Hij zou bij Lech Poznan de trainingsfaciliteiten en het stadion gaan bezoeken. Daarnaast staan ook gesprekken met het bestuur op het programma over een eventuele overgang naar de Poolse club.  Lees verder »

Ashimeru al in Brussel

Ashimeru al in Brussel

TRANSFERS - ANDERE De vervanger van Percy Tau, Majeed Ashimeru, vertoeft al in Brussel. Hij wacht er op de resultaten van zijn Covid-19 test. Zijn de resultaten negatief dan legt de Ghanees zijn medische testen af en ligt niets een transfer nog in de weg.  Lees verder »

 07-01-2021 

Quo Vadis, Anderlecht: Deel 3

Quo Vadis, Anderlecht: Deel 3

OPINIES We hebben van deze korte winterbreak gebruik gemaakt om even te polsen bij enkele medewerkers van Anderlecht-Online over de eerste seizoenshelft en over de rest van het seizoen van Paarswit. We schotelden hen dezelfde vragen voor. We zetten deze reeks verder de antwoorden van Emjomi. Lees verder »

Milic in beeld bij Lech Poznan

Milic in beeld bij Lech Poznan

TRANSFERS De makelaar van Antonio Milic biedt de speler aan bij heel wat clubs. Bij Lech Poznan zou de vis wel eens kunnen bijten. De Poolse club kan een grote, linksvoetige centrale verdediger best gebruiken. Een huurdeal zou tot de mogelijkheden behoren, zo klinkt het. Lees verder »

Deal met Ashimeru bijna rond

Deal met Ashimeru bijna rond

TRANSFERS De gesprekken tussen RB Salzburg en RSC Anderlecht omtrent een huurdeal voor Majeed Ashimeru gaan de goede richting uit. Het ziet er dus naar uit dat de Ghanees weldra zal aansluiten in Brussel. Anderlecht zou ook een aankoopoptie bedingen bij de huurdeal.  Lees verder »

 06-01-2021 

Quo Vadis, Anderlecht: Deel 2

Quo Vadis, Anderlecht: Deel 2

OPINIES We hebben van deze korte winterbreak gebruik gemaakt om even te polsen bij enkele medewerkers van Anderlecht-Online over de eerste seizoenshelft en over de rest van het seizoen van Paarswit. We schotelden hen dezelfde vragen voor. We zetten deze reeks verder de antwoorden van Garrincha. Lees verder »

Breaking: Van Eetvelt alweer weg bij Anderlecht

Breaking: Van Eetvelt alweer weg bij Anderlecht

ANDERE Andermaal een paleisrevolutie bij RSC Anderlecht: CEO Karel Van Eetvelt heeft op de eerste Raad van Bestuur van 2021 ontslag genomen. Van Eetvelt zal nog aanblijven tot 1 april en zal zo exact één jaar in de functie gezeten hebben. Jos Donvil, huidig COO, wordt zijn opvolger. Lees verder »

Marktwaarde Doku nu al verdubbeld

Marktwaarde Doku nu al verdubbeld

TRANSFERS - ANDERE De marktwaarde van Jérémy Doku zou, een half jaar na zijn transfer van Anderlecht naar Rennes, al gestegen zijn tot meer dan 65 miljoen euro. Dat schrijft Het Laatste Nieuws, dat zich daarvoor beroept op cijfers van het Zwitserse Internationaal Centrum voor Sportstudies.  Lees verder »

Ook oefenduel tegen Union

Ook oefenduel tegen Union

WEDSTRIJDEN Als onze U21 niet in 1B mogen spelen, dan vragen we die clubs toch gewoon voor oefenduels, lijkt Anderlecht te denken. Na Westerlo (december) en Lierse (komende zaterdag) zal Anderlecht ook een oefenwedstrijd spelen tegen Union. Lees verder »

Oefenduel zaterdag om 14 uur in Lier

Oefenduel zaterdag om 14 uur in Lier

WEDSTRIJDEN Het oefenduel dat Anderlecht en Lierse zaterdag spelen, zal plaatsvinden in het Herman Vanderpoorten-stadion in Lier. De aftrap is om 14 uur, maar ook hier is geen publiek toegelaten. Anderlecht zal spelen met jongeren en spelers die zondag geen of amper minuten zullen maken tegen OH Leuven. Lees verder »

 05-01-2021 

Quo Vadis, Anderlecht: Deel 1

Quo Vadis, Anderlecht: Deel 1

OPINIES We hebben van deze korte winterbreak gebruik gemaakt om even te polsen bij enkele medewerkers van Anderlecht-Online over de eerste seizoenshelft en over de rest van het seizoen van Paarswit. We schotelden hen dezelfde vragen voor. We starten deze reeks met de antwoorden van Skyhawk. Lees verder »

Murillo niet langer in quarantaine

Murillo niet langer in quarantaine

ANDERE Vincent Kompany verwelkomde vandaag Amir Murillo terug op training. De Panamees moest na een bezoek aan zijn thuisland een week in quarantaine. Die periode is nu afgelopen. Murillo is dan ook inzetbaar voor de partij zondag op OH Leuven. Lees verder »

Thelin op weg naar Kasimpasa

Thelin op weg naar Kasimpasa

TRANSFERS Het Turkse Kasimpasa lijkt de nieuwe bestemming van Isaac Kiese Thelin te worden. Volgens Turkse media is een akkoord tussen alle partijen heel erg nabij. Kasimpasa zal Thelin huren tot het einde van het seizoen. Lees verder »

Drie jongeren mogen verhuurd worden

Drie jongeren mogen verhuurd worden

TRANSFERS Anderlecht hoopt zich deze wintermercato te ontdoen van verschillende spelers op overschot, maar ook drie jongeren mogen tijdelijk andere oorden opzoeken. Het Nieuwsblad weet dat paars-wit Antoine Colassin en Marco Kana (foto) wil uitlenen om speelminuten te verzamelen. Het Laatste Nieuws schrijft dat Ilias Takidine hetzelfde lot beschoren is. Lees verder »

Gesprekken met Ashimeru zijn bezig

Gesprekken met Ashimeru zijn bezig

TRANSFERS Anderlecht duwt door voor Majeed Ashimeru. De speler bevestigt dat de gesprekken lopen om hem te huren tot het einde van het seizoen. Volgens Het Laatste Nieuws verlopen de gesprekken constructief. "Maar er is nog niets rond. De komende dagen zien we wat het wordt", vertelt Ashimeru in lokale media. Lees verder »

Anderlecht wil gretigere Vlap zien

Anderlecht wil gretigere Vlap zien

ANDERE Michel Vlap en Anderlecht hadden een goed gesprek over de toekomst van de Nederlander bij paars-wit. Dat vernam Het Laatste Nieuws in de omgeving van de speler. De middenvelder kreeg te horen dat hij meer professionaliteit en vechtlust aan de dag moet leggen. Lees verder »

Anderlecht volgt spoor van Argentijn

Anderlecht volgt spoor van Argentijn

TRANSFERS Volgens Griekse media zou Anderlecht interesse hebben in de Argentijn Maximiliano Lovera van Olympiakos. De jonge (flank)aanvaller komt niet vaak aan de bak in Athene. Griekse bronnen melden dat beide clubs aan het onderhandelen zijn. Lees verder »

Vercauteren wordt coach van Antwerp

Vercauteren wordt coach van Antwerp

ANDERE Frank Vercauteren is terug in België. Na zijn ontslag bij RSC Anderlecht keerde hij terug naar Rusland bij zijn familie. Gisteren pikte een privé vliegtuig hem daar op om terug te keren naar België, meer bepaald Antwerp. Vercauteren wordt tot het eind van dit seizoen coach bij The Great Old. Lees verder »

Beker van België op tv

Beker van België op tv

ANDERE Terwijl enkele duels tussen eerste klasse-ploegen en amateurploegen niet blijken door te gaan, is er nog steeds groen licht voor de bekerwedstrijd van RSC Anderlecht tegen Club Luik. Supporters zijn nog steeds niet toegelaten maar de wedstrijd zou wel live op tv te volgen zijn.  Lees verder »

 04-01-2021 

Frutos in beeld bij ex-club als coach

Frutos in beeld bij ex-club als coach

TRANSFERS Volgens Argentijnse media is Nicolas Frutos in beeld om als coach aan de slag te gaan bij Independiente. Die club zit sinds 1 januari zonder coach nadat het contract van Pusineri afliep en nog niet verlengd werd. Het Laatste Nieuws vernam in de omgeving van Frutos wel dat hij niet staat te springen om België voor Argentinië te ruilen. Lees verder »

Onyekuru gelinkt aan RSC Anderlecht

Onyekuru gelinkt aan RSC Anderlecht

TRANSFERS Henry Onyekuru wil speelminuten en is op zoek naar een club die hem die wel geven. De ex-Anderlechtspeler is niet meer gelukkig bij zijn huurclub Galatasaray en wil er zo vlug mogelijk weg. Er zou interesse zijn van Belgische clubs, ook van RSC Anderlecht.  Lees verder »

 03-01-2021 

Anderlecht scout Colombiaanse zes

Anderlecht scout Colombiaanse zes

TRANSFERS Een scout van Anderlecht bekeek afgelopen woensdag Andres Colorado van Deportivo Cali. Dat meldt de Colombiaanse website Futbol Red. Cali huurde de 22-jarige verdedigende middenvelder van Cortulea, maar die uitleenbeurt is nu afgelopen. Lees verder »

 02-01-2021 

Geen Tau bij hervatting van de training

Geen Tau bij hervatting van de training

TRANSFERS Na een korte vakantie meldden de spelers van Anderlecht zich vanmiddag opnieuw op het oefencentrum in Neerpede. Amir Murillo en Kristian Arnstad zitten hun quarantaine uit en ontbraken logischerwijs. Verder tekende iedereen present, behalve Percy Tau. Lees verder »

Murillo in quarantaine

Murillo in quarantaine

ANDERE RSC Anderlecht herneemt vandaag de trainingen. De meeste spelers respecteerden de vraag om niet naar het buitenland te reizen. Enkel Amir Murillo reisde een tijdje geleden al af naar Panama, met toestemming. Hij is al terug in België en zit nu de verplichte quarantaine uit.  Lees verder »

 01-01-2021 

Najar naar Standard of Zulte Waregem: wat klopt ervan?

Najar naar Standard of Zulte Waregem: wat klopt ervan?

TRANSFERS Na amper een jaar is het avontuur van Andy Najar bij Los Angeles FC al afgelopen. Een succes werd het niet. De website Futbol Centroamérica ziet de voormalige rechtsback van Anderlecht terugkeren naar Europa. Zulte Waregem en vooral Standard zouden interesse tonen, zo schrijft het. Maar hoe serieus moeten we dit bericht nemen?  Lees verder »