Archieven

 31-01-2006 

Contract Ehret ontbonden

Contract Ehret ontbonden

Fabrice Ehret bereikte vandaag een akkoord over de ontbinding van zijn contract. De Franse linkspoot kon eerder niet overtuigen bij Basel en Lazio Roma maar tekent morgen wellicht een contract bij het Zwitserse Aarau. Lees verder »

Roda wil Lovré

Roda wil Lovré

Anderlecht heeft al een tijdje een contract klaarliggen voor Goran Lovre, maar de Serviër wil speelkansen. Roda JC weet dat en bood Lovre (23) een verbintenis voor 3,5 seizoenen aan. Anderlecht ziet Lovre liever niet vertrekken. Lees verder »

 30-01-2006 

Paars-wit strijdt om Babos

Paars-wit strijdt om Babos

De Hongaarse keeper Gábor Babos, op dit moment bij door Feyenoord uitgeleend aan NEC, is grof wild op de transfermarkt. Eenderzijds wil NEC hem graag houden maar er staan ook andere ploegen aan zijn mouw te trekken. Lees verder »

20 matchen, 20 verschillende ploegen

20 matchen, 20 verschillende ploegen

Franky Vercauteren staat met zijn rug tegen de muur. Pär Zetterberg, toekomstig sportief directeur bij Anderlecht, neemt het op voor zijn trainer. "Dit is niet de fout van Vercauteren", zegt Zetterberg. Lees verder »

Geen tweede Argentijn op Anderlecht

Geen tweede Argentijn op Anderlecht

Het bestuur stuurde de Argentijn Andres Yllana (31) door. Zaterdag zou Yllana, een middenvelder, testen met de reserven. Maar dat duel werd afgelast. Op basis van een aantal trainingen kreeg hij een onvoldoende. Lees verder »

 29-01-2006 

Cartier volgend seizoen coach?

Cartier volgend seizoen coach?

Nu het slecht gaat op Anderlecht, is de geruchtenmolen op gang gekomen. Het bericht doet de ronde dat paars-wit in contact zou staan met Albert Cartier. De trainer van Brussels zou volgens seizoen bij Anderlecht aan de slag kunnen Lees verder »

Ehret test bij Basel

Ehret test bij Basel

Na getest te hebben bij Lazio Roma, is Fabrice Ehret nu in Zwitserland verzeild geraakt. Hij probeert zich bij FC Basel te bewijzen. De linkerflank van Anderlecht is niet meer welkom in Brussel en mag bijgevolg vertrekken. Lees verder »

Zewlakow gaat voor 3 jaar naar Griekenland

Zewlakow gaat voor 3 jaar naar Griekenland

Michal Zewlakow tekende een contract van 3 jaar bij de Griekse topclub Olympiakos. Zewlakow blijft wel nog tot eind dit seizoen in Anderlecht. RSCA ontvangt dus geen cent voor de verdediger want die is transfervrij in juni. Lees verder »


 28-01-2006 

Persstop bij Anderlecht

Persstop bij Anderlecht

Het bestuur van Anderlecht heeft besloten een algemene persstop in te lassen voor het ganse weekend. Pas morgenavond zal Herman Van Holsbeeck op Studio 1 meer uitleg geven wat er allemaal gaande is. Lees verder »

 27-01-2006 

GBA-RSCA: 2-0 - Crisis !

GBA-RSCA: 2-0 - Crisis !

Van Holsbeeck zei eerder deze week: niet winnen betekent crisis. Als we hem mogen geloven, is het nu zo ver. Anderlecht ging volkomen verdiend de boot in met 2-0 op het veld van GBA. De match was in 1 woord samen te vatten: zwak! Lees verder »

Vanden Borre mogelijk out

Vanden Borre mogelijk out

Vanden Borre moet misschien enkele weken aan de kant blijven. De rechterflankspeler heeft een ontsteking aan zijn scheenbeen. Hij mist zeker de match tegen GBA. Kompany speelt wel, tenzij het veld slecht bespeelbaar is. Lees verder »

Skrtel niet einde contract

Skrtel niet einde contract

Dat Martin Skrtel mogelijk naar het Astridpark komt deze zomer als vervanger van Hannu Tihinen is al langer geweten. Maar in tegenstelling tot wat verschillende media beweren of beweerden is de jonge Slovaak niet einde contract. Lees verder »

 26-01-2006 

Vincent wellicht klaar tegen GBA

Vincent wellicht klaar tegen GBA

Goed nieuws voor Vincent Kompany die tijdens de wedstrijd tegen Cercle vroegtijdig het veld moest verlaten wegens rugklachten. Hij geraakt wellicht klaar voor de match tegen Germinal Beerschot. Lees verder »

Jaagt Standard op Lovré?

Jaagt Standard op Lovré?

Zoals eerder vermeld op de site zal Lovré zijn contract bij Anderlecht niet verlengen. Zeker is al dat hij niet naar Stoke City, met als trainer Johan Boskamp, gaat. Lees verder »

Anderlecht test Yllana

Anderlecht test Yllana

De stevige 31-jarige Argentijnse verdedigende middenvelder Andres Roberto Yllana is aangekomen in Anderlecht. Hij moet Anderlecht voor zaterdag weten te overtuigen, onder meer in de reservenmatch tegen Germinal Beerschot. Lees verder »

Skrtel kan pas in juni komen

Skrtel kan pas in juni komen

Het ziet er naar uit dat Skrtel (21 jaar, Slovaak) niet meer tijdens deze transferperiode naar Anderlecht verhuist. Z'n huidige club, Sint-Petersburg, wil de verdediger namelijk nog niet laten gaan. Lees verder »

Wil Vercauteren Salou?

Wil Vercauteren Salou?

Volgens verschillende bronnen zou Vercauteren interesse tonen in Ibrahim Salou, de Ghanese spits van Zulte-Waregem. Maandag had z'n zaakvoerder een, naar men zegt, positief gesprek met Van Holsbeeck. Lees verder »


 25-01-2006 

Anderlecht-Lierse op 5 maart om 18u

Anderlecht-Lierse op 5 maart om 18u

De wedstrijd tussen RSC Anderlecht en Lierse die oorspronkelijk gepland was voor zaterdag 4 maart is verschoven naar zondag 5 maart om 18u. Ook de match op 4 februari tegen Genk zal om 18u afgetrapt worden. Lees verder »

Blessurenieuws

Blessurenieuws

Pujol (lies) ondervond geen hinder meer. Frutos (dij) trainde apart, maar is in principe fit voor vrijdag. Iachtchouk kneusde de kuit in de reservenmatch op Cercle (2-3) waarin hij scoorde. Mbo scoorde er 2 keer. Lees verder »

Anderlecht kan 23 spelers verliezen

Anderlecht kan 23 spelers verliezen

Dat het Anderlecht dit seizoen niet mee zit heeft iedereen wel al gezien, maar ook het volgend seizoen baart het bestuur al zorgen. Paars-wit kan 23 spelers verliezen in vergelijking met het vorige seizoen. Lees verder »

 24-01-2006 

Lovré zoekt een andere club

Lovré zoekt een andere club

Goran Lovré gaat zoals verwacht niet in op het contractvoorstel dat Anderlecht hem gedaan heeft. De Serviër kloeg eerder al over het feit dat hij niet aan spelen toekwam en wil nog voor het einde van de maand weg uit Brussel. Lees verder »

Wilhelmsson blijft zeker tot juni

Wilhelmsson blijft zeker tot juni

RSC Anderlecht kan zich optrekken aan het goede nieuws dat Christian Wilhelmsson voor de club vandaag in petto had. "Ik blijf zeker tot juni", wist het Zweedse dribbelwonder te vertellen. Lees verder »

Beslissende uren voor Ehret

Beslissende uren voor Ehret

Lazio houdt woensdag een oefenpartij tussen zijn A-kern en B-kern. Daarna beslist de Romeinse club of ze Fabrice Ehret een contract aanbiedt. Trainer Vercauteren vindt de Fransman overbodig in Anderlecht. Lees verder »

 23-01-2006 

Frutos tevreden, Pujol teleurgesteld

Frutos tevreden, Pujol teleurgesteld

Frutos behoedde Anderlecht tegen Cercle voor een pijnlijke thuisnederlaag. "Ik ben al blij dat ik 90 minuten heb gespeeld zonder problemen. Vergeet niet dat ik drie maanden geen wedstrijd op niveau meer had gespeeld." Lees verder »

Kompany's blessure valt mee

Kompany's blessure valt mee

Kompany viel zaterdagavond uit met rugproblemen, maar het blijkt al bij al mee te vallen. "Ik voelde plots hevige pijn aan mijn onderrug. Ik had kunnen voortspelen, maar wilde geen risico's nemen." Lees verder »


 22-01-2006 

Nieuwe rugproblemen voor Kompany

Nieuwe rugproblemen voor Kompany

Kompany verliet het veld in de tweede helft wegens nieuwe rugproblemen. De ernst van de blessure moet nog worden vastgesteld door onderzoeken. Los van de blessure is er opnieuw interesse van Olympic Lyon in Kompany. Lees verder »

 21-01-2006 

Kolar definitief naar Westerlo

Kolar definitief naar Westerlo

Zoals eerder vermeld gaat Kolar nu definitief tot het einde van het seizoen voor Westerlo spelen, maar er wordt geen optie verleend om de Tsjech nadien definitief aan te kopen. Lees verder »

Kompany op het middenveld

Kompany op het middenveld

De discussie of Kompany nu op het middenveld of in de verdediging thuishoort is voorbij. Het was Kompany zelf die er mee naar buiten kwam omdat hij graag zou zien wat hij op het middenveld kan. Lees verder »

Twijfels omtrent spitsen

Twijfels omtrent spitsen

Het overlijden van het dochtertje van Aruna Dindane was gisteren het gespreksonderwerp van de dag. Op sportief vlak liet Franky niet in zijn kaarten kijken. Vooral in de vuurlinie is de coach er nog niet helemaal uit. Lees verder »

 20-01-2006 

Champagne vloeit rijkelijk in Anderlecht

Champagne vloeit rijkelijk in Anderlecht

Gisteren werd na de training lustig op champagne getrakteerd bij Anderlecht. Zowel Kompany en Wilhelmsson (2e en 3e op het Gala van de Gouden Schoen) als Vanden Borre (twee maand geleden verjaard) hadden champagne meegebracht. Lees verder »

Ehret maakt goede indruk

Ehret maakt goede indruk

De eerste trainingsdag van Fabrice Ehret bij Lazio Roma is positief verlopen. Hij blijft nog twee dagen bij de Italiaanse club. Als hij de Italianen kan overtuigen van zijn kunnen, dan kan hij een contract tekenen voor 2,5 jaar. Lees verder »

Lovré kan bijtekenen

Lovré kan bijtekenen

Middenvelder Goran Lovré heeft de laatste weken een positieve indruk gemaakt op het bestuur van Anderlecht. Hij kreeg een contractvoorstel voor drie extra jaar aangeboden. Lees verder »

Hasi bijna van Lokeren

Hasi bijna van Lokeren

Besnik Hasi is zo goed als rond met Sporting Lokeren. Ook de beide clubs lijken op dezelfde golflengte te zitten. Anderlecht zou tot het eind van dit seizoen een deel van zijn salaris blijven betalen. Lees verder »

Kolar waarschijnlijk naar Westerlo

Kolar waarschijnlijk naar Westerlo

De Tsjechische flankspeler Martin Kolar staat dicht bij een overgang naar Westerlo. Hij wordt nu aan het Engelse Stoke City uitgeleend, maar komt daar weinig aan de bak. Nu kan hij op uitleenbasis voor 6 maanden naar Westerlo. Lees verder »

Traoré naar Gençlerbirligi

Traoré naar Gençlerbirligi

De overgang van centrale verdediger Lamine Traoré naar het Turkse Gençlerbirligi is rond. De Burkinees stapt vandaag op het vliegtuig om er een contract te ondertekenen. Lees verder »


 19-01-2006 

Anderlecht spreekt weer met Chen

Anderlecht spreekt weer met Chen

Wie kent Tao Chen nog? Deze Chinese aanvallende middenvelder testte in oktober voor Anderlecht en liet een heel sterke indruk na. Toch liepen de onderhandelingen met zijn club Shengyang Jinde spaak, omwille van de hoge vraagprijs. Lees verder »

Hasi bijna rond met Lokeren

Hasi bijna rond met Lokeren

De gesprekken tussen Anderlecht en Lokeren over de transfer van Besnik Hasi verliepen gunstig. De verdedigende middenvelder staat dicht bij een overeenkomst die hem voor 2,5 seizoenen aan Sporting Lokeren bindt. Lees verder »

Ehret test bij Lazio Roma

Ehret test bij Lazio Roma

Hoewel hij naar de B-kern van Anderlecht is verwezen, kan Fabrice Ehret toch op de aandacht van heel wat clubs rekenen. Na Willem II, Utrecht en Le Mans is nu ook het Italiaanse Lazio Roma geïnteresseerd in de Fransman. Lees verder »

Verjaardag webteamlid

Verjaardag webteamlid

Michael (RSCA Skater) Baerten viert vandaag zijn 20ste verjaardag. Michael staat al verschillende jaren in voor het beheer en de vertalingen van de Duitse versie van deze website, een taak die heel wat tijd en moeite kost. Lees verder »

 18-01-2006 

Skrtel bijna van Anderlecht?

Skrtel  bijna van Anderlecht?

Het ziet er naar uit dat Anderlecht een akkoord bereikt heeft met Skrtel, een 20-jarige verdediger van Sint-Petersburg. RSCA wou hem reeds in de zomer overnemen maar hij was toen te duur. Lees verder »

Gouden Conceiçao

Gouden Conceiçao

Sergio Conceiçao heeft in het Casino Kursaal van Oostende de Gouden Schoen in ontvangst mogen nemen. De Portugees wipte pas in de laatste stemronde over Vincent Kompany, die 2de werd. Christian Wilhelmsson eindigde 3de. Lees verder »

Coelho: "Anderlecht wilde mij niet écht"

Coelho:

Anderlecht zag Jackson Coelho voor zijn neus naar Spanje vertrekken. Waarom visten de Brusselaars achter het net? "Uit hun aanbieding bleek niet dat ze mij écht wilden. En ik wou absoluut naar Spanje", verklaarde Coelho onlangs. Lees verder »

Vanden Borre vertrekt niet voor de zomer

Vanden Borre vertrekt niet voor de zomer

Alhoewel er interesse is van enkele clubs, waaronder Sevilla en Hamburg, kwam er nog geen bod binnen voor Anthony Vanden Borre. "En we houden er ook geen rekening mee", zegt Vanden Borres broer. "Hij vertrekt niet voor de zomer." Lees verder »

Gouden Schoen: Wilhelmsson of Conceiçao?

Gouden Schoen: Wilhelmsson of Conceiçao?

Vanavond wordt de Gouden Schoen uitgereikt. Wilhelmsson is de topfavoriet, maar ook Conceiçao maakt kans. "Laat het me nog eens uitleggen: Ik vind Conceiçao een heel goeie voetballer, maar hij gedraagt zich raar", zet Chippen aan. Lees verder »

Lokeren praat met Anderlecht over Hasi

Lokeren praat met Anderlecht over Hasi

Vandaag zitten Lokeren en Anderlecht rond de tafel om de transfer van middenvelder Besnik Hasi te bespreken. Door zijn hoge salaris lijkt het niet onwaarschijnlijk dat paars-wit een gedeelte van zijn loon zal blijven uitbetalen. Lees verder »

Anderlecht maakt werk van Salou

Anderlecht maakt werk van Salou

Anderlecht wil Ibrahim Salou, de 26-jarige aanvaller van Zulte-Waregem, binnenhalen als doublure voor de geblesseerde Nicolas Frutos. Maandag werd met zijn zaakwaarnemer over een transfer gesproken. Lees verder »

 17-01-2006 

Anderlecht wint oefenpot

Anderlecht wint oefenpot

Anderlecht klopte vanavond Borrusia Mochengladbach met 1-0. Paars-wit voerde veel wissels door, zodat zowat iedereen speelgelegenheid kreeg. Pujol scoorde de enige treffer na 38 minuten spelen. Lees verder »

Kompany peter van "Sport op school"

Kompany peter van

Het BOIC heeft Anderlecht-speler Vincent Kompany gekozen als peter voor het project "Sport op school", dat als doel heeft het belang van lichamelijke opvoeding tijdens en na de schooluren te onderstrepen. Lees verder »

Ehret kan naar Willem II

Ehret kan naar Willem II

Het lijkt er op dat Fabrice Ehret, die nog onderhandelde met Le Mans over een transfer, het Hollandse gras gaat opzoeken. Volgs de pers kan hij er deze week een contract tekenen. Lees verder »

Hasi kan naar Lokeren

Hasi kan naar Lokeren

Aimé Antheunis, trainer van Lokeren, is op zoek naar een vervanger voor Arnar Vidarsson. Bovenaan het verlanglijstje staat Besnik Hasi van Anderlecht. Antheunis en Hasi werkten al samen bij Racing Genk en Anderlecht. Lees verder »

Anderlecht gaat stadion verbouwen

Anderlecht gaat stadion verbouwen

Anderlecht overweegt nu toch om zijn huidige stadion verder uit te bouwen. Er zou een derde ring op het huidige stadion gebouwd worden, waardoor de capaciteit opgedreven wordt tot 35000 of 40000 toeschouwers. Lees verder »

Franse interesse voor Zewlakow

Franse interesse voor Zewlakow

Naast Fabrice Ehret zou ook Michal Zewlakow naar onze Zuiderburen kunnen verhuizen. De Poolse rechtsachter staat hoog op het verlanglijstje van Nantes en ook Auxerre zou verregaande interesse tonen. Lees verder »

Ehret bijna weg

Ehret bijna weg

Linksback Fabrice Ehret onderhandelt momenteel met Le Mans en een andere onbekende Franse ploeg. De Fransman mag gratis vertrekken dus lijkt een transfer nakend. Lees verder »

Komt Salou naar het Astridpark?

Komt Salou naar het Astridpark?

Door de blessure van nieuweling Frutos zou trainer Vercauteren aandringen op de komst van een nieuwe targetspits. Ibrahim Salou van Zulte-Waregem lijkt de grootste kanshebber. Er zou zelfs al met Salou's manager gesproken zijn. Lees verder »

Traoré kan naar Turkije

Traoré kan naar Turkije

Lamine Traoré heeft een voorstel van Gençerbirligi op zak. Het Turkse team wil de Burkinese verdediger voor 3 of 3,5 jaar laten tekenen. Het is nog onduidelijk of Traoré deze maand of aan het eind van het seizoen zal vertrekken. Lees verder »

 16-01-2006 

Selectie tegen Mönchengladbach

Selectie tegen Mönchengladbach

Doelman Silvio Proto is opnieuw fit, hij trainde vandaag gewoon mee met de groep. Kompany handelt een apart programma af maar komt wel in aanmerking voor de wedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach. Lees verder »

Plan-Vandenstock nog niet goedgekeurd

Plan-Vandenstock nog niet goedgekeurd

Er is nog steeds geen unaniem akkoord over het plan van Vandenstock. Sommige clubs vrezen belangenvermenging indien Vandenstock voorzitter van RSCA én de voetbalbond zou zijn. De komende dagen zullen alle clubs opnieuw samenzitten Lees verder »

 14-01-2006 

Anderlecht fairste ploeg

Anderlecht fairste ploeg

Anderlecht is op basis van de gele en rode kaarten tijdens het eerste deel van dit seizoen naar voren gekomen als club met de meeste fair-play. Germinal Beerschot bengelt onderaan de lijst. Lees verder »

 13-01-2006 

Westerlo-Anderlecht 1-6

Westerlo-Anderlecht 1-6

Sporting Anderlecht speelde vanavond een oefenwedstrijd in en tegen Westerlo. Anderlecht won de wedstrijd met ruime 1-6 cijfers. Onder meer Pujol(2x) en Mitu scoorden voor Anderlecht. Lees verder »

Site problemen: UPDATE

Site problemen: UPDATE

Het zijn vooral de Firefox-gebruikers die problemen hebben met het openen van de site. We proberen deze problemen zo snel mogelijk op te lossen. Ook werd de shoutbox tijdelijk offline gehaald. Michaël Lees verder »

4 jongeren opgenomen in selectie

4 jongeren opgenomen in selectie

Na de geslaagde winterstage in La Manga heeft Franky Vercauteren besloten om de jongeren Vadis-Odjidja, Lamah, Allagui en Lacroix in de kern op te nemen voor de wedstrijd tegen Westerlo. Die begint om 19.30. Lees verder »

Baseggio leider bij Treviso

Baseggio leider bij Treviso

De Italiaanse eersteklasser Treviso is in de wolken met de transfer van Walter Baseggio. Tijdens de eerste oefenwedstrijd van Treviso tegen Bassano, een club uit de Serie C. werd Baseggio meteen tot kapitein gebombardeerd. Lees verder »

 12-01-2006 

Actie MA03 afgeblazen

Actie MA03 afgeblazen

De actie die MA03 had gepland voor de match op 17/01/06 tegen Mönchengladbach is afgeblazen. Er was te veel kritiek op de actie en MA03 wil incidenten tussen de supporters van Anderlecht vermijden. Lees verder »

Blessurenieuws

Blessurenieuws

Anderlecht wordt door heel wat blessureleed geteisterd. Mbo Mpenza moet drie dagen rusten met een kuitontsteking en Wilhelmsson sukkelt met tendinitis aan de achillespees. Lees verder »

Ehret naar B-kern

Ehret naar B-kern

Omdat de Fransman Fabrice Ehret een transfer naar het Nederlandse Willem II weigert, heeft Anderlecht besloten hem naar de B-kern te verwijzen. Lees verder »

Zewlakow vraagt bedenktijd

Zewlakow vraagt bedenktijd

Verdediger Michal Zewlakow kreeg een nieuw contract aangeboden van het Anderlecht-bestuur. De Pool kan zijn huidige contract verlengen, maar vraagt enkele dagen bedenktijd. Lees verder »

 11-01-2006 

Anderlecht scout Jakobsen

Anderlecht scout Jakobsen

Anderlecht speurt de Scandinavische markt verder af en scout Michael Jakobsen, een 20-jarige Deense belofteninternational. Jakobsen speelt voor Aalborg en kan zowel in de verdediging als op het middenveld worden uitgespeeld. Lees verder »

 10-01-2006 

Baseggio vertrekt naar Italië

Baseggio vertrekt naar Italië

Er is eindelijk een einde gekomen aan de soap rond Walter Baseggio. De middenvelder trekt tot het eind van het seizoen naar Treviso, de hekkensluiter in de Serie A. Treviso heeft bovendien een optie tot aankoop. Lees verder »

Anderlecht volgt Alex Valencia

Anderlecht volgt Alex Valencia

In zijn zoektocht naar versterking, is Anderlecht bij Alex Valencia terechtgekomen. Deze 26-jarige Noorse middenvelder met Colombiaanse roots speelt voor IK Start en is international. Hij speelde voordien voor Brann Bergen. Lees verder »

Baseggio: is er een akkoord met Treviso?

Baseggio: is er een akkoord met Treviso?

Treviso of Twente? Dat zijn de opties van Baseggio. Volgens de kranten zou Baseggio zelfs al een mondeling akkoord bereikt hebben met de hekkensluiter in Italië. Baseggio zou voor 6 maanden naar Treviso gaan, met optie tot aankoop Lees verder »

Ehret bijna van Willem II

Ehret bijna van Willem II

Fabrice Ehret is op weg naar Nederland. Op enkele details na zijn Anderlecht en Willem II het eens over een gratis transfer. Ehret hoopt nog altijd dat Nantes met een bod over de brug komt, maar die kans heel klein. Lees verder »

 09-01-2006 

Anderlecht ziet wat in Stepanov

Anderlecht ziet wat in Stepanov

Anderlecht zou zijn oog hebben laten vallen op Milan Stepanov. Stepanov is een 22-jarige centrale verdediger. Momenteel is hij actief in de Servische competitie, hij speelt er bij Novi Sad. Lees verder »

"Conceiçao is een clown"

Christian Wilhelmsson heeft het niet zo voor Standard-speler Conceiçao. "Ik vind hem niet eens zo'n goeie speler. Hij heeft zijn beste jaren achter de rug, en zijn karakter is ook niet het beste wat er te vinden is", zegt de zweed Lees verder »

Baseggio gegeerd in Nederland - UPDATE

Baseggio gegeerd in Nederland - UPDATE

Naast het Italiaanse Treviso en Heracles uit de Nederlandse Eredivisie is nog een andere Nederlandse club geïnteresseerd in Walter Baseggio. FC Twente sprak onlangs met Anderlecht over een overgang van de middenvelder. Lees verder »

Geeft Fiorentina Wilhelmsson op?

Geeft Fiorentina Wilhelmsson op?

Het ziet ernaar uit dat Christian Wilhelmsson toch tot het eind van dit seizoen bij Anderlecht blijft. Sandro Mencucci, secretaris van het geïnteresseerde Fiorentina, zei in Gazetta Dello Sport dat hij een jongere speler wil. Lees verder »

Reserven winnen van A-team

Reserven winnen van A-team

Om de stage in Spanje af te sluiten, vond gisteren een wedstrijd plaats tussen het vermoedelijke A-team van Anderlecht en de reserven. Het B-team won met 1-3, dankzij twee treffers van Goran Lovré. Lees verder »

 08-01-2006 
 07-01-2006 

Wilhelmsson sukkelt met kuit

Wilhelmsson sukkelt met kuit

In de wedstrijd tegen Murcia kreeg Chippen een trap op de kuit, daar last van. Verwacht wordt dat hij overmorgen weer bij de groep aansluit. Erger is het gesteld met Mbo Mpenza, hij is ook serieus op de sukkel met zijn kuit. Lees verder »

Kompany praat niet meer over transfer

Kompany praat niet meer over transfer

Kompany kondigde gisteren aan in de terugronde niets meer over zijn vrijwel vaststaand vertrek aan het einde van het seizoen prijs te geven. "Ik wil niet dat de supporters denken dat ik met mijn hoofd ergens anders zit." Lees verder »

 06-01-2006 

Frutos: "Nog niet 100 % in orde"

Frutos:

Naar aanleiding van zijn eerste speelminuten bij Anderlecht (donderdag tegen Murcia), interviewde Het Nieuwsblad Nicolas Frutos. De Argentijn voelt zich nog niet 100 procent in orde, maar zal er binnenkort wel staan. Lees verder »

Skrtel opnieuw in beeld

Skrtel opnieuw in beeld

Aangezien de kans bestaat dat Zewlakow paars-wit zal verlaten moet Anderlecht op zoek naar defensieve versterking. Vooral Martin Skrtel van Sint-Petersburg komt weer in beeld. Lees verder »

Mpenza zal de stage niet afmaken

Mpenza zal de stage niet afmaken

Eerder werd al gemeld dat Mbo Mpenza geblesseerd was maar de ernst van de blessure was nog niet duidelijk. Nu dus wel en het is ernstiger dan verwacht. De spits zal de stage niet samen met de groep kunnen afmaken. Lees verder »

Anderlecht verloor van Murcia

Anderlecht verloor van Murcia

Gisteren verloor RSC Anderlecht zijn partij op Spaanse bodem tegen tweedeklasser Murcia met 2-1. Paars-wit kwam eerst op voorsprong na een doelpunt van Oleg Iachtchouk. Onoplettendheden braken Anderlecht uiteindelijk nog zuur op. Lees verder »

 05-01-2006 

Celtic Glasgow wil Zewlakow

Celtic Glasgow wil Zewlakow

Michal Zewlakow, de verdediger van Anderlecht kan zoals vele Anderlechtspelers op interesse van een andere club rekenen. Het Schotse Celtic Glasgow is een geïnteresseerde club, maar er zijn ook andere gegadigden. Lees verder »

 04-01-2006 
 03-01-2006 

Gerk en Peersman verlaten Anderlecht

Gerk en Peersman verlaten Anderlecht

Anatoli Gerk verlaat Anderlecht, de jonge Rus tekende een contract bij de Nederlandse club FC Twente. Ook de overgang van Tristan Peersman naar Willem II is volledig in kannen en kruiken, Peersman tekende voor 2,5 jaar in Tilburg. Lees verder »

Den Bosch - Anderlecht afgelast

Den Bosch -  Anderlecht afgelast

De manager van Anderlecht, Herman Van Holsbeeck, maakte maandagnamiddag bekend dat de aangekondigde oefenwedstrijd van 11 januari tegen het Nederlandse Den Bosch niet doorgaat. Er wordt volop uitgekeken naar een vervangwedstrijd. Lees verder »

Jongeren mee op stage

Jongeren mee op stage

De 5 jongeren Allagui, Lamah, Siani, Vadis en Ujkani vertrekken deze morgen ook mee op stage naar La Manga. Serhat Akin gaat niet mee wegens een virus en een verrekking aan de lies. Lees verder »

Baseggio heeft keuze tussen twee clubs

Baseggio heeft keuze tussen twee clubs

Voor zijn transfer heeft Walter Baseggio naar eigen zeggen keuze tussen Standard Luik of het Italiaanse Treviso. Hij wilde wel niet kwijt of hij nog voor Anderlecht wil blijven spelen, ofdat hij aanstuurt op een transfer. Lees verder »

Persbabbel Franky Vercauteren

Persbabbel Franky Vercauteren

Franky Vercauteren sprak gisteren uitvoerig met de verzamelde pers ter gelegenheid van de hervatting van de trainingen. Opmerkelijk, want na de verloren topper tegen Standard besloot hij voortaan allen het noodzakelijke te zeggen. Lees verder »

Verlaat ook Ehret Anderlecht?

Verlaat ook Ehret Anderlecht?

De Franse linkermiddenvelder Fabrice Ehret zou concrete interesse genieten van een totnogtoe onbekende ploeg, en reist daarom hoogstwaarschijnlijk deze morgen niet af naar het Spaanse La Manga, waar de winterstage plaatsvind. Lees verder »

Ook Getafe wil Coelho

Ook Getafe wil Coelho

Het 19-jarige Braziliaanse talent van Westerlo zou zelfs al bijna de overstap naar de Spaanse Primera Division hebben gemaakt, als Anderlecht zich niet in het transferdebat gemengd had. Lees verder »

 02-01-2006 

Anderlecht hervat vandaag

Anderlecht hervat vandaag

De spelers van Anderlecht en Lierse worden vandaag, als eerste van de eersteklassers, op het oefenveld verwacht. Anderlechts A-elftal bereid vandaag en morgen de winterstage in het Spaanse La Manga voor. Lees verder »

Forum in een nieuw kleedje

Forum in een nieuw kleedje

Sinds deze nacht steekt het anderlecht-online-forum in een nieuw kleedje. Hartelijk dank aan Fredoo, onze huis-stylist, en Matthias, beheerder van het forum. Nieuwsgierig? Breng het dan eens een bezoekje. Lees verder »